Global autóüvegfólia telepítői oktatás

Csatlakozzon a Global hivatalos telepítői hálózatához Ön is és legyen részese a Global hálózat kiépülésének Magyarországon! Várjuk mindazok jelentkezését tanfolyamainkra, akik komolyan szeretnének foglalkozni az üvegfóliázással és ebben a szakmában képzelik el jövőjüket! A világ egyik vezető autóüvegfólia-gyártójának közvetlen képviseleteként célunk megismertetni a Global Autófólia által elérhető technológiai vívmányokkal a hazai szakmai és fogyasztói közösséget egyaránt – tartson velünk ezen az úton!

Autóüveg fóliázás iránt érdeklődő jelentkezőinknek 2 oktatási formát kínálunk, ezzel biztosítva azt, hogy mindenki a saját maga számára kiválaszthassa az ideális tanulási formát:

Videós oktatóanyag

2020-ban újdonságként készítettünk egy digitális oktatóanyagot, aminek alapját egy PowerPoint fájl adja. Ebben elmagyarázzuk az autóüvegfóliák telepítését az alapoktól, valamint minden munkafolyamat részletesen szemléltetésre kerül videók segítségével. Közel 70 diából áll a teljes anyag, amit 16 rövid videó egészít ki. Ez egy teljes értékű tananyag, hiszen minden tudásunkat beleraktuk annak érdekében, hogy aki ezt a tanulási formát választja, sikeresen tudjon elindulni az autófóliázó szakmában.

Kinek ajánljuk?

  • Mindazoknak, akiknek jelenleg nincs lehetőségük elutazni hozzánk budapesti oktatótermünkbe
  • Akik biztonságosabbnak és gyorsabbnak tartják az online oktatási formát
  • Akik nem riadnak vissza ettől a képzési formától és képesek önállóan feldolgozni az átadott tudásanyagot


Személyes oktatás

Lehetőséget kínálunk személyes oktatásra is azoknak, akiknek a fenti módszer nincs ínyére. A személyes oktatás budapesti telephelyünkön történik az erre a célra kialakított oktatóteremben, egyénileg szervezett időpontban. A személyes oktatás 2 napot vesz igénybe, ahol részletesen végigvesszük a fóliázás valamennyi lépését, csak úgy, mint a videós tananyagban. Természetesen a résztvevőknek lehetőségük van az összes munkafolyamat gyakorlására.

Mindkét oktatási formára igaz, hogy professzionális telepítők közreműködésével lett kidolgozva, olyan szakemberek által, akik minimum 10 éve minden nap autóüvegfólia-telepítéssel foglalkoznak, így hitelesen képviselik a Global telepítőhálózatát, valamint rendelkeznek a kellő tapasztalattal a tudás átadásához.

Kinek ajánljuk?

  • Mindazoknak, akiknek van lehetőségük eljönni hozzánk 2 egymást követő hétköznapon tanulni
  • Akiknek könnyebb úgy tanulni, hogy az oktató személyesen jelen van
  • Akik szeretik, hogy azonnal fel tudják tenni kérdéseiket az oktatónak


Személyes továbbképzések

Tapasztalataink alapján úgy gondoljuk, bármelyik oktatási formát választják az ügyfelek, szükség lehet egy későbbi alkalommal konzultációra vagy továbbképzésre. Mi ezt örömmel biztosítjuk leendő partnereinknek, egyetlen feltétele, hogy az oktatást követően a tanultakat gyakorolja a jelentkező – ugyanis a kivitelezés során felmerülő kérdések, problémák megoldására fókuszál ez az alkalom: a résztvevő igényei alapján átbeszéljük újra azokat a kérdéseket, amikben bizonytalan az önálló gyakorlást követően.Árazás

Oktatásaink mindkét esetben ingyenesek, azonban előzetes alapanyag vásárláshoz kötöttek. Tapasztalatunk szerint a legnagyobb probléma az szokott lenni, hogy a jelentkezők az oktatás elvégzése után nem kezdenek el azonnal telepíteni, így a megszerzett tudás hamar feledésbe merül. A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy az oktatás után azonnal el kell kezdeni dolgozni, ezért javasoljuk mindenkinek, hogy kizárólag akkor jelentkezzen, ha minden feltétel rendelkezésre áll a szolgáltatás megkezdéséhez!

Digitális oktatásSzemélyes 2 napos oktatás
Global HP 0515 méter50.900 Ft + áfa1 tekercs101.800 Ft + áfa
Global HP 2015 méter50.900 Ft + áfa1 tekercs101.800 Ft + áfa
Global HP 3015 méter50.900 Ft + áfa1 tekercs101.800 Ft + áfa
Global QDp Ceramic 70--15 méter107.500 Ft + áfa
Összesen152.700 Ft + áfa412.900 Ft + áfa
Szerszámkészletkb. 140.000 Ft + áfa


Jelentkezés menete

Az alábbi űrlap kitöltésével tud jelentkezni hozzánk. Kérjük, hogy a választott oktatási formát jelölje meg az üzenetben. A jelentkezést követően küldünk egy előlegbekérőt az alapanyagárra vonatkozóan, majd az összeg beérkezése után megküldjük a digitális oktató anyagot, vagy időpontot egyeztetünk a személyes oktatásra.
Az oktatás végeztével oklevelet állítunk ki, amely igazolja, hogy a telepítéshez szükséges tudásanyag átadásra került!Helyszín

A Global Oktatóközpont Budapest könnyen megközelíthető pontján helyezkedik el, a 19. kerületben várjuk leendő partnereinket a kifejezetten oktatási célra kialakított termünkben. Parkolási lehetőséget telephelyünkön belül biztosítunk! Címünk: 1195 Budapest, Hofherr Albert utca 3/A.Jó tudni!

Vannak olyan munkafolyamatok a fóliázás során (pl: zsugorítás, vágás), melyek megfelelő gyakorlatot igényelnek. Azt szoktuk javasolni a jelentkezőknek, hogy a videós tananyag alapján kezdjék el a tanulási folyamatot: ebben minden benne van, ami a személyes oktatáson is szerepel, ráadásul bármikor visszanézhető. Az alapok magabiztos elsajátításához javasolt 15-20 autó összegyűjtése ismerősi, családi körből, ezek lefóliázása kiváló gyakorlásnak! Fontos, hogy hagyjon rá kellő időt, ha szükséges, álljon neki újra 1-1 folyamatnak, ameddig nem lesz szép a munka! A barátok és rokonok rugalmasabban kezelik az első munkák során előforduló apró hibákat mintha élesben, ügyfél autóján ejtené azokat.

Amikor ezt a mennyiséget már a háta mögött tudhatja, bizonyára felmerülnek problémák, kérdések a telepítéssel kapcsolatban – ilyenkor javasolt bejelentkeznie hozzánk továbbképzésre.

Jelentkezés